World Wide Wrap™ werd opgericht in 2015 door gebrek aan algemene informatie over carwrapping. Jaren aan kennis en ervaring werden bij elkaar gebracht door met leveranciers, fabrikanten en andere wrappers achter de schermen de krachten te bundelen. World Wide Wrap™ werd al snel de grootste carwrap community van Europa met op Facebook binnen een jaar tijd meer dan 20.000 actieve volgers. Het doel was om vanuit een neutraal standpunt de consumenten markt te voorzien van eerlijke informatie over carwrap, de verschillende materialen en toepassingen ervan, de carwrappers en wrapshops zelf, en de ontwikkelingen binnen de branche. Door de discussie te starten over prijsconcurrentie en materiaalverschillen in een markt die in sommige landen pas in de kinderschoenen stond, kwam kwaliteit meer aan de oppervlakte te liggen. Avery Dennison® Europe was de eerste partij die een samenwerking aanging met World Wide Wrap™. Een toonaangevend bedrijf, die met haar hoogwaardige folies al veel bewezen heeft in de signing en wrapping industrie. Een vooraanstaand merk. AA kwaliteit. 

In 2016 ontstond het initiatief om Chrome Delete op te zetten. Het vergemakkelijkt de werkzaamheden in de wrapshops en het scheelt materiaal, verwerkingstijd, voorbereiding, en is makkelijk en veilig weg te leggen doordat het beschermd verpakt is. Avery Dennison® was de eerste partij met wie we zijn gaan samen werken omdat we de rollen alleen maar wilde converteren uit de beste materialen. Uiteindelijk is Chrome Delete door de groei en branding een vrijstaand merk geworden. En omdat veel wrapshops er tegenwoordig nog steeds voor kiezen om het materiaal zelf te verwerken aan de snijtafels zijn we de consumenten markt in geslagen. Met succes. Inmiddels levert Chrome Delete de rollen door heel Europa en werken we samen met de beste mensen, de beste leveranciers en de beste fabrikanten van overal ter wereld. Zodat we jou het beste product kunnen aanbieden. 

Heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar informatie of advies? Als wij niet of over de juiste kennis of ervaring beschikken die ervoor nodig is, dan hebben we zeker wel de juist persoon in ons netwerk voor je klaar staan! Je kunt ons eenvoudig bereiken via info@chromedelete.nl of info@worldwidewrap.eu 

© 2018 - 2024 Chrome Delete® | the Netherlands | Chamber of Commerce 37139474 | VAT NL0020.09.799.B54 | sitemap | rss