Retourzendingen 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@worldwidewrap.eu of info@chromedelete.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u iets terug stuurt, volg dan de volgende stappen: 

Stuur een e-mail naar info@chromedelete.nl of info@worldwidewrap.eu zodat wij uw zending verwachten.

LET OP: Vermeld in het onderwerp van uw e-mail het ordernummer of het factuurnummer dat u via e-mail hebt ontvangen. 
Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging van product en verpakking wordt vermeden. Beschadigde artikelenen/of verpakkingen worden niet geaccepteerd door World Wide Wrap™.


Adresseer de artikelen, de retouren kunnen worden teruggezonden naar: 
World Wide Wrap / Chrome Delete 
Neckerdijk 5D 
1441 GX Purmerend
the Netherlands 


Voeg een notitie bij met uw naam, adres en woonplaats. 

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. 


Levering 

Wij streven er altijd naar om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te leveren. Echter de door World Wide Wrap™ opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen na annuleren door World Wide Wrap worden teruggestort. 

© 2018 - 2024 Chrome Delete® | the Netherlands | Chamber of Commerce 37139474 | VAT NL0020.09.799.B54 | sitemap | rss